PRP i kombination med SkinPen (microneedling)
PRP står för “Platelet Rich Plasma”. Behandlingen innebär att koncentrerade tillväxtfaktorer utvinns och i detta fallet slussas ner med hjälp av microneedling. När tillväxtfaktorerna injiceras startar en mängd positiva reaktioner i huden. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring PRP-behandlingar utförs på både män och kvinnor i syfte att förbättra hudkvaliten.

PRP mot håravfall
Behandlingen innebär att koncentrerade tillväxtfaktorer utvinns från ditt eget blod genom ett enkelt blodprov och injiceras direkt i områden I behov av läkning och stimulans.

När tillväxtfaktorerna injiceras i hårsäckarna startar en mängd positiva reaktioner i huden då stamcellerna får signaler om att produktionen av hårceller ska öka. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring. PRP-behandlingar utförs på både män och kvinnor i syfte att förbättra håret.

OBS: Behandlingen ska föregås av en kostnadsfri konsultation.

PRF injektion
PRF är en ny fibrinogenrik blodplättinnehållande metod för användning i flytande form för att underlätta appliceringen av ämnen. Det erhålls genom centrifugering av patientens blod i rören utan några tillsatser. Den resulterande beredningen är således 100% naturlig och kan tryggt användas i huden.

Skillnaden mellan PRP och PRF är att PRF även ger volym av behandlat område. De som exempelvis inte vill eller kan få fillers kan behandla med PRF för att bygga egen naturlig volym.

Vårt blod innehåller särskilda tillväxtfaktorer som stimulerar proliferation av fibroblaster och keratinocyter, som deltar i produktionen av kollagen och keratin, och spelar en viktig roll i omsättningen av skadade celler och bildandet av nya blodkärl och leder därmed till produktion av en ny vävnad.

Exempel på behandlingsområden:

  • Reducering av rynkor
  • Behandling av akne ärr
  • Behandling av mörka ringar runt ögonen

Precis som med PRP rekommenderar man en kur på 3 behandlingar därefter underhåller man med en behandling ca var 6.e-12.e månad.

Boka i Malmö Boka i Hörby
PRP i kombination med SkinPen (microneedling)
60 minuter
2 995 kr
Kur med 3 behandlingar 6 995 kr
PRP mot håravfall
60 minuter
2 995 kr
Kur med 3 behandlingar 8 500 kr
Kur med 6 behandlingar 14 000kr
PRF injektion
60 minuter
2 500 kr
Kur med 3 behandlingar 6 900 kr